BOLJA OD IVANE ŠPANOVIĆ: Angelina Topić oborila rekord Srbije u skoku udalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 21:48

BOLJA OD IVANE ŠPANOVIĆ: Angelina Topić oborila rekord Srbije u skoku udalj

Fenomenalan rezultat.

Srpska atletičarka, ujedno i najbolja mlada atletičarka u Evropi, Angelina Topić oborila je državni rekord u disciplini skok udalj.

Reč je o državnom rekordu za juniorke u dvorani. Ovo je ostvarila na atletskom tromeču Srbije, Hrvatske i Slovenije  u Beogradu. Doskočila je u trećoj seriji na 6.57 metara, što je za četiri santimetra duže od rekorda Ivane Španović postavljen 2007. godine.

Angelinu naredno takmičenje očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već predstojećeg vikenda, kada će se takmičiti i u skoku uvis, ali i u skoku udalj, te će na taj način nastaviti da popravlja formu za Svetsko prvenstvo u dvorani, koje se početkom marta održava u Glazgovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Angelina Topić oborila rekord Ivane Španović

Izvor: B92, 24.Jan.2024

Srpska atletičarka Angelina Topić oborila je državni rekord u skoku udalj, koji je do sada držala Ivana Španović...Iako je Angelinina primarna disciplina skok uvis, ona je u disciplini skoka udalj, oduševila sve prisutne skokom od izvanrednih 6.57 metara u trećoj seriji i time postavila novi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.