BEZ VELIKOG POJAČANJA: Božović se definitivno odrekao igrača kog su svi priželjkivali? (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 30.Okt.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ VELIKOG POJAČANJA: Božović se definitivno odrekao igrača kog su svi priželjkivali? (SASTAVI)

Crvena zvezda od 15 časova dočekuje Rad na svom stadionu, a Miodrag Božović je iz ekipe izostavio fudbalera koji je trebalo da predstavlja možda i najveće pojačanje ove godine.
U pitanju je Argentinac Pablo Mouče, kog za duel sa Građevinarima nema ni na klupi. Sa druge strane, priliku da se istakne dobio je Andrija Luković, nakon solidne partije u kup utakmici protiv ekipe BSK.
Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šansu u napadu ponovo je dobio Sikimić ispred Vijeire, dok su na klupi još Rendulić, Supić, Ristić, Cvetković, Babunski i Srnić.

Sastavi:
Crvena zvezda: Manijlović, Petković, Luković, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Luković An, Ruiz, Plavšić, Sikimić
Rad: Filipović, Bates, Jovanović, Mladenović, Maraš, Đenić, Lutovac, Petrović, Ljubinković, Ćulum, Denić


The post BEZ VELIKOG POJAČANJA: Božović se definitivno odrekao igrača kog su svi priželjkivali? (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.