UŽIVO (15.00): Crvena zvezda - Rad, Promene u oba tima

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO (15.00): Crvena zvezda - Rad, Promene u oba tima

Lider Superlige Srbije Crvena zvezda u meču 14. Kola na svom stadionu dočekuje ekipu Rada, koja je u dosadašnjem delu sezone pružala prilično dobre igre. Na portalu VESTIONLINE pratićemo sve promene iz minuta u minut.

Posle tri vezane pobede nakon poraza u večitom derbiju crveno-beli su u prethodnom kolu odigrali nerešeneo sa Spartakom u Subotici pa su pratioci to iskoristili, pre svega Vojvodina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sa druge strane ekipa Rada je na osmom mestu i podjednako dobro osvaja bodove i na Banjici i na gostovanjima (11-7).

Trener domaće ekipe Miodrag Božović izvršio je dve izmene u odnosu na meč u Subotici. U zadnju liniju je vraćen Demijen Le Talek umesto Zorana Rendulića, a na poziciju zadnjeg veznog vraćen je Donald, dok je Babunskog u veznom redu zamenio Andrija Luković. Na drugoj strani ni trener gostiju Nebojša Petrović nije mnogo menjao, osim štose u tim vratio iskusni Bates, a Veselinovića je zamenio Mladenović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SIKIMIĆ SRUŠIO GRAĐEVINARE: Zvezda posle mnogo muke savladala Rad i ostala na čelu tabele

Izvor: Kurir, 30.Okt.2016

...Sikimić je postigao oba pogotka za Zvezdu pred oko šest i po hiljada gledaca na stadionu "Rajko Mitić", u 48 i 75 minutu, dok je gol za Rad u 65 dao đorđe DenićZvezda ima 36 bodova, šest više od Vojvodine i Partizana, s tim da novosadski klub ima utakmicu manje Rad je osmi sa 18..Crveno-beli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.