BEZ RAZUMEVANJA OD STRANE RIVALA I REGIONALNOG TAKMIČENJA: FMP tražio odlaganje utakmice zbog tri dana žalosti, zahtev odbijen!

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2023, 20:56

BEZ RAZUMEVANJA OD STRANE RIVALA I REGIONALNOG TAKMIČENJA: FMP tražio odlaganje utakmice zbog tri dana žalosti, zahtev odbijen!

Panteri veruju da će naći snage za trijumf uprkos teškoj situaciji za sve građane naše zemlje! Košarkaši FMP SoccerBeta dočekaće u subotu od 20 časova ekipu Cedevita Olimpije u drugom meču plej-of serije ABA lige. To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada Republike Srbije. Želja KK FMP SoccerBet bila je da ... Read more
The post BEZ RAZUMEVANJA OD STRANE RIVALA I REGIONALNOG TAKMIČENJA: FMP tražio odlaganje utakmice zbog tri dana žalosti, zahtev odbijen! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stefanović: Nije lako razmišljati o košarci

Izvor: B92, 05.Maj.2023

Košarkaši FMP će u subotu od 20 sati igrati drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige protiv ekipe Cedevita Olimpije...Želja FMP je bila da se utakmica odloži za ponedeljka zbog dana žalosti koji traju do nedelje, međutim to nije odobreno od strane ekipe iz Ljubljane..."U situaciji kakva je u zemlji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.