Stefanović: Nije lako razmišljati o košarci

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 22:57

Stefanović: Nije lako razmišljati o košarci

Košarkaši FMP će u subotu od 20 sati igrati drugu utakmicu četvrtfinala ABA lige protiv ekipe Cedevita Olimpije.

Želja FMP je bila da se utakmica odloži za ponedeljka zbog dana žalosti koji traju do nedelje, međutim to nije odobreno od strane ekipe iz Ljubljane.

"U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa nama. Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno u subotu", rekao je Nenad Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP pobedio Cedevita Olimpiju i izborio majstoricu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2023, 10:29

Košarkaši FMP pobedili su večeras u Železniku ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 102:96 (26:17, 24:28, 24:22, 28:29) u drugom meču četvrtfinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.