BARAĆ: Da pokušamo da iznenadimo protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 15:23

BARAĆ: Da pokušamo da iznenadimo protivnika

Mega gostuje u Ljubljani sutra od 17 časova.

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je dan pre utakmice sa Cedevita Olimpijom da njegova ekipa ima želju da sutra iznenadi protivnika. Košarkaši Mege u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u ABA ligi gostuju ekipi Cedevite Olimpije sutra od 17 časova u Ljubljani.

 - Ekipa Cedevite je sastavljena za sam vrh ABA lige i za Evrokup. Tim sa mnogo talenta, koji ima dominantne centre i vrlo dobre bekove. Zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam kako je ekipa trenirala ove nedelje, spremajući se za sve izazove koji su ispred nas. Ne želimo da se osvrćemo na kadrovske probleme, nego da pokušamo da iznenadimo - istakao je Barać.

Plejmejker Mege Ahmad Rori je svestan da njegovu ekipu čeka još jedan veliki izazov.

 - U pitanju je veoma iskusan tim skrojen za borbu u Evrokupu i krasi ga odlična igra u ofanzivi. Moraćemo da budemo na visokom nivou na oba kraja terena, kako bi slavili u poslednjem kolu - izjavio je Rori.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.