Barać: Da pokušamo da iznenadimo protivnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2023, 14:32

Barać: Da pokušamo da iznenadimo protivnika

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je dan pre utakmice sa Cedevita Olimpijom da njegova ekipa ima želju da sutra iznenadi protivnika.

Košarkaši Mege u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u ABA ligi gostuju ekipi Cedevite Olimpije sutra od 17 časova u Ljubljani.

"Ekipa Cedevite je sastavljena za sam vrh ABA lige i za Evrokup. Tim sa mnogo talenta, koji ima dominantne centre i vrlo dobre bekove. Zadovoljan sam kako je ekipa trenirala ove nedelje, spremajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se za sve izazove koji su ispred nas. Ne želimo da se osvrćemo na kadrovske probleme, nego da pokušamo da iznenadimo", istakao je Barać.

Plejmejker Mege Ahmad Rori je svestan da njegovu ekipu čeka još jedan veliki izazov.

"U pitanju je veoma iskusan tim skrojen za borbu u Evrokupu i krasi ga odlična igra u ofanzivi. Moraćemo da budemo na visokom nivou na oba kraja terena, kako bi slavili u poslednjem kolu", izjavio je Rori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Barać: Moraćemo da budemo na visokom nivou

Izvor: B92, 14.Apr.2023

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je dan pre utakmice sa Cedevita Olimpijom da njegova ekipa ima želju da sutra iznenadi protivnika...Košarkaši Mege u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u ABA ligi gostuju ekipi Cedevite Olimpije sutra od 17 časova u Ljubljani..."Ekipa Cedevite je sastavljena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.