STEFANOVIĆ: Želimo da odbranimo domaći teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 19:57

STEFANOVIĆ: Želimo da odbranimo domaći teren

FMP dočekuje Mornar sutra od 21 sat.

Košarkaši FMP-a u poslednjme 26. kolu ligaškog dela ABA lige dočekuju ekipu Mornara iz Bara sutra od 21 čas u Železniku. U prvom meču ova dva tima u Baru FMP je pobedio sa 113:102, ali su oba tima od tada pretrpela određene izmene. Trener Pantera Nenad Stefanović ovu utakmicu vidi kao priprema za plej-of.

 - Očekuje nas duel sa uvek nezgodnom i napadački orijentisanom ekipom Mornara koja je odličnom igrom u prošlom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savladala favorita Cedevitu Olimpiju. Bez obzira na brojne promene u sastavu, Mornar je pokazao i na tom meču veliki talenat i kvalitet. Naš zadatak je prost jer želimo da odbranimo domaći teren i polako počnemo pripremu za plej-of, kao i za Superligu Srbije. Želimo pre svega da turbulentni drugi deo sezone privedemo kraju kako treba - rekao je trener FMP-a Nenad Stefanović.

Mladi prvotimac Nikola Šaranović je takođe izneo svoja očekivanja.

 - Igramo protiv ekipe koja je veoma napadački talentovana i zato odbrambeno moramo biti od početka utakmice koncentrisani. Motivisani smo veoma jer branimo domaći teren, a ovo je poslednja utakmica u ovom delu sezone regionalnog takmičenja u našoj kući - istakao je Šaranović.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U ŽELEZNIKU SE ‘SPUŠTA ZAVESA’: Barani motivisaniji u finišu sezone!

Izvor: HotSport.rs, 15.Apr.2023, 08:54

Turbulentna sezona za njih. FMP ove subote u 21h zatvara jednu vrlo lično vrlo zanimljivu sezonu u ABA ligi. Njihov rival će biti ekipa Mornara iz Bara. ‘Očekuje nas duel sa uvek nezgodnom i napadački orijentisanom ekipom Mornara koja je odličnom igrom u prošlom kolu savladala favorita Cedevitu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.