Augsburg ohladio Rehagela, ubedljivi Štutgart i Majnc

Izvor: TvojPortal.com, 26.Feb.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Augsburg "ohladio" Rehagela, ubedljivi Štutgart i Majnc

Izvor: vesti online
Fudbaleri Augsburga pobedili su danas sa 3:0 berlinsku Hertu i tako pobegli sa dna tabele, dok su do ubedljivih trijumfa u Bundes ligi stigli Štutgart protiv Frajburg 4:1 i Majnc protiv Kazerslauterena 4:0. Leverkuzen je pobedio sa 2:0 Keln, a Hofenhajm je savladao Volfsburg sa 2:1.
Pobedu Augsburga i beg sa dna tebele obezbedio je dvostruki strelac Torsten Oerl pogocima u drugom delu meča, a Marsel Nđeng potvrdio je pobedu u nadoknadi vremena za konačnih 3:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />


Herta je posle šest poraza pala u zonu ispadanja na 16. mesto, pa će Oto Rehagel koji je ove nedelje imenovan za novog trenera Herte, imati dosta problema do kraja sezone, pošto ga je na tabeli upravo pretekao Augsburg u međusobnom duelu.

Fudbaleri Majnca zabeležili su najubedljiviju pobedu u sezoni, pošto su glatko savladali Kajzerslautern sa 4:0. U 30. minutu već je bilo 3:0 a golove su postigli Mohamed Zidan, Adam Šalai i Nikolaj Miler. Poslednji gol na meču dao je Erik Čupa Moting.

I Štutgart je uspeo da postigne četiri gola protiv poslednjeg tima na tebeli Frajburga i pobedi sa 4:1. Za vođstvo na poluvremenu od 2:0, pobrinuli su se Martin Harnik i
Šinđi Okazaki. Harnik je pogodio i u drugom delu meča, a još jedan gol za Štutgart dao je Kalid Bularuz. Jedini gol za Frajburg postigao je Falu Dianje.Opsirnije procitajte na ovom linku,

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.