Atlanta srušila Majami za plej-of, Raduljica šest poena i šest skokova (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Apr.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlanta srušila Majami za plej-of, Raduljica šest poena i šest skokova (VIDEO)

Kako se ligaški deo takmičenja u NBA ligi bliži kraju, sve je manje dilema oko toga ko će učestvovati u plej–ofu. U noći između subote i nedelje poznata je još jedna ekipa koja će u doigravanje.
(FOTO: AP)
Atlanta je pobedom nad šampionom Majamijem obezbedili plej–of. Iako bez makedonskog internacionalca Pera Antića, Houksi su slavili veliki trijumf. Sjajan je bio Džef Tig (25 poena). U gostujućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << timu najefikasniji je bio Lebron Džejms sa 27.

Hjuston je slavio protiv Nju Orleansa, a blistao je Džejms Harden, kji je meč završio sa 33 poena i 13 asistencija, dok je Beverli ubacio 20 poena. Kod gostiju Luk Bebit, koji je ne tako davno „uništio” Crvenu zvezdu u Nižnjem Novgodoru, ubacio je 24 poena.
Denver je do trijumfa došao posle preokreta u završnih 12 minuta. Rendi Foj je bio najefikasniji sa 26 poena, ali je junak pobede Kenet Farid, sa 24 poena, čak 21 skokom i pet asistencija.
Milvoki je nastavio sa veoma lošim partijama, uknjižili su Baksi čak 59. poraz u sezoni. Vašington je lako došao do trijumfa, uz odličnog Bredlija Bila (26 poena). U poraženom timu Miroslav Raduljica je ubacio šest poena, uz isto toliko skokova.

Boston je bio blizu da deklasira Klivlend, ali su Kavaljeri uspeli da odličnom igrom u poslednjoj deonici, koju su dobili sa 41:22, to izbegnu. Keli Olinik se zaustavio na 25 poena i 12 skokova, a Bredli je imao 25 poena i osam skokova.
Semafor mečeva NBA lige odigranih u noći između subote i nedelje:
L.A. Klipers – Sakramento 117:101
Šarlot – Filadelfija 111:105
Vašington – Milvoki 104:91
Atlanta – Majami 98:85
Hjuston – Nju Orleans 111:104
Dalas – Finiks 101:98
Denver – Juta 101:94

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.