Arsenalov apdejt - Evo kada će zaigrati letošnje pojačanje

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalov "apdejt" - Evo kada će zaigrati letošnje pojačanje

Muče muku sa povredama na "Emirejtsu" od starta sezone.

Solidan početak sezone u Premijer ligi za "Tobdžije", ali bi stvari uskoro mogle da budu i bolje.

Van stroja su zbog povreda Ektor Beljerin, Dinos Mavropanos i novajlija Kijeran Tirni, dobra vest je da se u trenažni proces vrati štoper Rob Holding, koji je do nezgodne povrede minule sezone pružao odlične partije.

Što se tiče Beljerina, koji je u januaru povredio prednje ukrštene ligamente levog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolena, još uvek se oporavlja, ali se očekuje da do kraja meseca krene sa normalnim treninzima.

Slična situacija je i kod Mavropanosa i Tirnija, obojicu muče prepone, a i njihov povratak treninzima očekuje se do kraja septembra.

Čini se da bi Škot, koji je letos stigao iz Seltika za 25 miliona funti, u dresu "Tobdžija" mogao da debituje početkom narednog meseca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.