Kako je Grizman kupio nove saigrače?

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Grizman "kupio" nove saigrače?

Evo u čemu je bio štos.

Antoan Grizman je ovog leta pojačao redove Barselone u transferu teškom 120 miliona evra, napustio je madridski Atletiko.

Ipak, trebalo mu je vremena da se privikne na nove saigrače, kao i oni na njega, Barsa ne blista na startu sezone, posebno zbog povrede Lea Mesija.

Ipak, uskoro se očekuje povratak Argentinca, ali i Luisa Suareza, koji se povredio još u prvom kolu protiv Bilbaa, pa je jasno da su pred Kataloncima bolji dani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dobra vest je i da se Grizman sve bolje uklapa u ekipu, a španski "AS" otkriva kako se Francuz uklopio u novu sredinu.

Naime, on je na preporuku saigrača iz reprezentacije Francuske Usmana Dembelea kupio konzolu za video igre Nintendo Switch i pridružio se novim saigračima u igranju popularne igrice "Mario Kart 8".

On, Dembele, Serhi Roberto, Karlos Alenja i Đerar Pike često uz pomenutu igricu ubijaju vreme, na taj način ostaju u kontaktu i zbližavaju se, što je novajliji bilo najpotrebnije.

Jasno je da ovo Grizmanu nije teško palo, kako je poznato da je veliki fan video igrica, setimo se da je svoje golove proslavljao inspirisan proslavom iz popularnog "Fortnajta", kao i da se često na društvenim mrežama hvalio svojim ekipama iz fudbalske simulacije "Football manager".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenalov "apdejt" - Evo kada će zaigrati letošnje pojačanje

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019

Muče muku sa povredama na "Emirejtsu" od starta sezone...Solidan početak sezone u Premijer ligi za "Tobdžije", ali bi stvari uskoro mogle da budu i bolje...Van stroja su zbog povreda Ektor Beljerin, Dinos Mavropanos i novajlija Kijeran Tirni, dobra vest je da se u trenažni proces vrati štoper Rob...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.