Argentinci pakleno moćni i bez Mesija, “Ikardi nevidljiv“ za Gaučose

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinci pakleno moćni i bez Mesija, “Ikardi nevidljiv“ za Gaučose

Poznat tim Gaučosa za Peru i Paragvaj

Italijane je odbio jer se "oseća kao Argentinac i oduvek želi da igra samo za Argentinu". Ali izgleda da Argentina ne želi Maura Ikardija u reprezentaciji, pa se ni na novom spisku selektora Edgarda Bauze nije našlo mesto za napadača Intera, iako je on u šest utakmica u Seriji A postigao šest golova.

Bauza na mečevima protiv Perua i Paragvaja neće moći da računa ni na povređenog Lionela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mesija, te Augusta Fernandeza i Lukasa Bilju. Zato su tu igrači koji nisu bili redovno na spisku poput iskusnog golmana Estudijantesa Marijana Anduhara, defanzivca San Lorenca Emanuelea Masa, te 23-godišnjeg napadača River Plate Lukasa Alarija.

Gvido Pizaro iz meksičkog Tigresa pozvan je kao direktna zamena za Fernandeza i Bilju.

Uprkos tim povredama jasno je da će Peru i Paragvaj biti u ulogama apsolutnih autsajdera. Jer i dalje su tu Gonzalo Iguain, Paulo Dibala, Serhio Aguero, Anhel Di Marija, Havijer Maskerano... Nije tajna da bi kvalitet baš i nije uravnotežen kada pogledamo odbrambene fudbalere, ali bez obzira - ovo je paklen tim.

Protiv Perua 7. oktobra u Limi, sa Paragvajem 12. u Kordobi. Argentina posle osam kola u kvalifikacijama za Mundijal ima 15 bodova koliko i Brazil. Vodeći Urugvaj sakupio je 16.

(FOTO: Twitter/@Argentina)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.