Argentina bez najboljeg protiv Perua i Paragvaja (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina bez najboljeg protiv Perua i Paragvaja (foto)

Selektor 'Gaučosa' Edgardo Bauza je saopštio spisak za predstojeća dva kvalifikaciona meča za Mondijal u Rusiji i na njemu nema Lea Mesija.

Uzorok izostavljenja Mesija je povreda, a mnoge je iznenadilo što na spisku nema najboljeg strelca dosdašnjeg toka sezone u Seriji A Maura Ikardija.

Već se mnogi pitaju šta još kapiten Intera treba da uradi da bi dobio poziv. Prednost u odnosu na Maurita su dobili napadači koji definitivno niti su bolji od njega, niti su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u formi kao on. Tu pre svega mislimo na Lukasa Prata iz Atletiko Mineira, Anhela Koreu iz madridskog Atletika i Lukasa Alarija iz River Plejta.

U Mesijevom odsustvu kapitensku traku bi trebalo da ponese Havijer Maskerano, koji je do sada upisao 131 nastup za nacionalni tim.

Argentinci se nakon osam odigranih kola nalaze na deobi drugog i trećeg mesta na tabeli CONMEBOL zone sa Brazilom, a naredne dve utakmice koje su na programu u oktobru odigraće protiv Perua u gostima i protiv Paragvaja kod kuće.

#Eliminatorias Mariano Andújar, Emmanuel Mas, Guido Pizarro y Lucas Alario se suman a la convocatoria para los próximos encuentros. pic.twitter.com/SKWnLlRTUi

— Selección Argentina (@Argentina) September 28, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Argentinci pakleno moćni i bez Mesija, “Ikardi nevidljiv“ za Gaučose

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016

Poznat tim Gaučosa za Peru i Paragvaj..Italijane je odbio jer se "oseća kao Argentinac i oduvek želi da igra samo za Argentinu". Ali izgleda da Argentina ne želi Maura Ikardija u reprezentaciji, pa se ni na novom spisku selektora Edgarda Bauze nije našlo mesto za napadača Intera, iako je on u šest...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.