Izvor: RTS, 03.Sep.2020, 12:18

Argentinac najavljuje preokret i ostanak Mesija u Barsi

Argentinski novinar Martin Arevalo tvrdi da postoje velike šanse, čak 90 odsto, da Leo Mesi ipak ostane u Barseloni još godinu dana.
Naime, on je na svojim profilima na društvenim mrežama napisao da je to najrealnija mogućnost nakon jučerašnjeg sastanka Mesijevog oca Horhea i čelnika katalonskog giganta.

"Mesi će se uskoro obratiti javnosti", napisao je ovaj novinar, koji je prvi ili među prvima preneo i vest da Mesi želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napusti Barselonu.
Navodno, glavni problem je visoka otkupna klauzula od 700 miliona evra koju malo ko može i hoće da plati. Čak ni Mančester siti nije toliko bogat.

Takođe, katalonski mediji prenose da se u Barsi pozivaju na važeći ugovor koji Mesi ima sa klubom, i napominju da je klauzula po kojoj Mesi može da ode pre isteka ugovora važila do juna i nije na vreme aktivirana.
Očekuje se da se u toku dana ili sutra nastave pregovori Mesija i Barselone, a očigledno da su i dalje sve opcije ”na stolu”.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.