Argentinski novinar: Mesi ostaje u Barseloni 90 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2020, 07:38

Argentinski novinar: Mesi ostaje u Barseloni 90 odsto

Postoji 90 odsto mogućnosti da Lionel Mesi ipak ostane u Barseloni naredne sezone, tvrdi argentinski novinar Martin Arevalo.

On je na društvenim mrežama napisao da je to najrealnija mogućnost nakon jučerašnjeg sastanka Mesijevog oca i čelnika Katalonaca.

"Mesi će se uskoro objaviti javnosti", napisao je ovaj novinar, koji je prvi preneo vest da Mesi želi da napusti Kamp nou.

Prvi sastanak oca Lionela Mesija i zvaničnika FK Barselona završen je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dogovora o budućnosti fudbalera, preneo je ranije AP pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa situacijom.

Mesi je prošle nedelje rekao da želi da napusti klub pozivajući se na ugovornu klauzulu, koja mu dozvoljava da ode, bez posledica, krajem sezone.

Međutim, FK Barselona, koju je podržala i LA Liga, tvrdi da je klauzula istakla u junu i da ugovor važi do 2021. godine, osim ako drugi klub ne plati njegovu otkupnu klauzulu u vrednosti od 700 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.