Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2020, 10:04

Mesi ostaje još godinu dana?!

Sastanak nije doneo nikakvo rešenje

Dugo očekivani sastanak Mesijevog oca Horhea i Barseloninog predsednika Bartomeua je završen sinoć posle sat i po vremena razgovora i nikakva konkretna odluka nije pala. Štaviše, na pomolu je preokret i Mesijev ostanak.

Argentinska televizija TyC javlja da su sada šanse sa Mesijev ostanak čak 90 odsto jer su obe strane u pat poziciji. Niti Leo može da napusti Barsu bez obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao što je mislio, niti ona želi da ga proda ispod cene od 700.000.000 evra.

Horhe Mesi je u društvu advokata još jednom ponovio želju njegovog sina da ode iz kluba jer je njegov ciklus u Barseloni završen. Klub su predstavljali predsednik Bartomeu i direktor Bordas koji na sastanak nisu želeli da povedu advokata kako bi prvo pokazali dobru volju da se sve reši razgovorom. Bartomeu je Mesiju senioru čak predložio produžetak ugovora do 2023. godine.

„Ali Ako Leo ne želi da ostane ni ovu još jednu godinu, kako očekujete da prihvati novi ugovor?!“, začuđeno je pitao Horhe Mesi.

Barsini čelnici su ponovili da Kuman vidi Mesija u centru svog projekta nove Barselone i da klub nema nameru da ga prodaje ispod cene. Klauzula od 700.000.000 evra je na njihovoj strani, imaju zaštitu od strane La Lige koja je potvrdila da klauzula važi i da je istekao rok kada je Leo mogao jednostrano  da raskine ugovor.

Situacija je takva da Mesi ne može da istera svoje u ovim okolnostima i da razmišlja o ostanku. A onda bi sledećeg leta otišao kao slobodan igrač. Potpisivanje novog ugovora nije opcija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Argentinac najavljuje preokret i ostanak Mesija u Barsi

Izvor: RTS, 03.Sep.2020

Argentinski novinar Martin Arevalo tvrdi da postoje velike šanse, čak 90 odsto, da Leo Mesi ipak ostane u Barseloni još godinu dana. . Naime, on je na svojim profilima na društvenim mrežama napisao da je to najrealnija mogućnost nakon jučerašnjeg sastanka Mesijevog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.