Izvor: RTS, 02.Sep.2020, 22:56

Počeli pregovori Mesijevog oca i Barselone, za sada bez uspeha

Prvi sastanak oca Lionela Mesija i zvaničnika FK Barselona završen je danas bez dogovora o budućnosti fudbalera, prenosi AP pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa situacijom
Kako navodi izvor agencije, predsednik FK Barselona Džozep Marija Bartomeu i Horhe Mesi razgovarali su oko 90 minuta o zahtevu Mesija da napusti klub, ali niko od njih nije bio spreman na ustupke.

Mesi je prošle nedelje rekao da želi da napusti klub pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se na ugovornu klauzulu, koja mu dozvoljava da ode, bez posledica, krajem sezone.
Međutim, FK Barselona, koju je podržala i La Liga, tvrdi da je klauzula istakla u junu i da ugovor važi do 2021. godine, osim ako drugi klub ne plati njegovu otkupnu klauzulu u vrednosti od 700 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentinski novinar: Mesi ostaje u Barseloni 90 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2020, 07:38

Postoji 90 odsto mogućnosti da Lionel Mesi ipak ostane u Barseloni naredne sezone, tvrdi argentinski novinar Martin Arevalo...On je na društvenim mrežama napisao da je to najrealnija mogućnost nakon jučerašnjeg sastanka Mesijevog oca i čelnika Katalonaca..."Mesi će se uskoro objaviti javnosti",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.