Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 22:58

Argentinac iz Independijentea odbio da trenira zbog zagrebačkog Dinama i 4.000.000 dolara

Ne želi više da bude u Independijenteu, već da pojača Modre

Dinamo iz Zagreba opet puni novinske stupce! Nedugo pošto je prodao Nikolu Mora u Dinamo iz Moskve za 10.000.000 evra, Modri su se našli u centru pažnje zbog argentinskog štopera Alana Franka!

Naime, kako prenosi Jutarnji list, Franko je odbio da trenira u svom klubu, slavnom Independijenteu, preko aplikacije Zoom pošto čelni ljudi ne žele da ga prodaju Modrima za 4.000.000 dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tačnije, Independijente za Franka traži milion dolara više kako bi isplatio procente od narednog transfera njegovom bivšem klubu San Telmu.

Franko je zbog toga odbio da radi i poručio ljudima iz Independijentea da ga pod hitno i što pre puste u Dinamo! On je navodno jako ljut na svoj klub što mu onemogućava da ode u Evropu, s obzirom da mu je nedavno takođe sabotirao i transfer u LA Galaksi. Tada mu je Independijente obećao da će ga pustiti kada bude došla sledeća velika ponuda, a ona je došla baš od Dinama.

“Poslednja ponuda nije bila dovoljno dobra za klub, predsednik je tako odlučio. Nastojimo da razumemo Franka i njegove ljude, ali on je još mlad, sigurno će biti još prilika“, poručio je sportski direktor i nekadašnji fudbalski as Horhe Buručaga.

Ako bi Dinamo podigao ulog na 5.000.000 dolara, bio bi to drugi najveći transfer u istoriji kluba s Maksimira! Rekord i dalje drži transfer Marka Roga iz Splita od 5.000.000 evra koji je završen pre pet godina.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.