Arda Turan - Od Barselone do druge lige!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 17:15

Arda Turan - Od Barselone do druge lige!

Turčin pred novom selidbom?

Arda Turan je slobodan na tržištu, ali malo ko se interesuje za njegove usluge.

Nakon što mu je 30. juna istekao ugovor sa Barselonom, koju je napustio još pre dve godine, Turan je slobodan da pregovara sa ostalim klubovima, ali jedini konkretan klub za sada je Hanover!

Nemački drugoligaš veruje da bi finansijski mogao da priušti Ardu Turana, što je potvrdio i direktor kluba.



"Ako uspemo da se dogovorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko finansija, voleli bismo da nam se Arda Turan pridruži naredne sezone",
rekao je Kenan Kočak.

Turan je u Barselonu stigao leta 2015. godine iz Atletiko za 34 miliona evra, ali nikada nije dostigao formu iz Madrida.

Dolaskom Ernesta Valverdea postao je višak, pa je otišao na pozajmicu u Bašakšehir, ali je turski klub raskinuo ugovor sa njim zbog brojnih problema sa disciplinom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola na stolu ima ponudu koju ne može i ne želi da odbije!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020

Čekali su odluku UEFA da krenu u napad...Nakon što je UEFA odlučila da poštedi Mančester Siti, odnosno ne eliminiše ga iz Lige šampiona u naredne dve sezone, uprava sa Etihada kreće u novu ofanzivu...Siti gaji i dalje najveće ambicije, a uprava je sada spremna da ponudi Gvardioli novi ugovor!..Engleski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.