Gvardiola na stolu ima ponudu koju ne može i ne želi da odbije!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 18:43

Gvardiola na stolu ima ponudu koju ne može i ne želi da odbije!

Čekali su odluku UEFA da krenu u napad.

Nakon što je UEFA odlučila da poštedi Mančester Siti, odnosno ne eliminiše ga iz Lige šampiona u naredne dve sezone, uprava sa Etihada kreće u novu ofanzivu.

Siti gaji i dalje najveće ambicije, a uprava je sada spremna da ponudi Gvardioli novi ugovor!

Engleski mediji prenose da Siti sprema Gvardioli još bolji ugovor, pošto mu sadašnji ističe leta 2021. godine.

Gvardiola je i ovako najplaćeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener na svetu sa platom od 20 miliona funti po sezoni, a Siti želi da ga zadrži još dugi niz godina.

Nije poznato koliko novca Siti nudi Gvardioli da ostane, ali Kataloncu je još važnije da ima apsolutno poverenje i moć odlučivanja zajedno sa direktorima Ćikijem Begiristajnom i Feranom Sorijanom zbog kojih je i došao na Etihad leta 2016. godine.

Gvardiola je sa Sitijem osvojio sve moguće trofeje, među kojima i dve titule u Premijer ligi, ali mu nedostaje još "samo" Liga šampiona".

Katalonac bi vrlo verovatno mogao da potpiše novi ugovor, i sam je više puta govorio da je srećan u Sitiju, da je deo sistema u koji veruje i okružen ljudima od poverenja, kako u stručnom štabu, tako u upravi, odnosno pomenutom direktorskom bordu.

Pominjalo se da bi mogao u Juventus, u PSŽ ne želi, dok je odavno otpisao povratak u Barselonu.

Sa još većim primanjima, obećanjem da će moći da nastavi da stvara moćan tim, bez rasprodaje najboljih igrača, Gvardiola ne može jednostavno da kaže "ne".

Deluje da je ovo ponuda Sitija koju neće moći niti želeti da odbije...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tako to radi Pep, odmah stiže i prvo veliko pojačanje i to je tek početak!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020

Kakav dan za Mančester Siti!..Nakon što je sud u Lozani "pomilivao" Mančester Siti i ostavio ga u Ligi šampiona i u naredne dve sezone, stiglo je još dobrih vesti na Etihad...Prvu smo već preneli, Siti sprema novi ugovor za Pepa Gvardiolu, ali sada stižu još važnije - pojačanja...Skaj sport...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.