Zenit se pojačava na Enfildu, šta to znači za Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 22:59

Zenit se pojačava na "Enfildu", šta to znači za Zvezdu?

Novi-stari prvak Rusije krenuo u pripremanje tima za narednu sezonu.

Kako prenose britanski mediji, Zenit iz Sankt Petersburga je zainteresovan za hrvatskog reprezentativca iz redova Liverpula Dejana Lovrena.

Hrvat ima ugovor sa klubom sa "Enfilda" do leta 2021. godine, ali je izvesno da će već ovog leta promeniti sredinu.

Zenit je ozbiljno zainteresovan, a postavlja se pitanje šta bi dolazak Lovrena značio za kapitena ekipe Branislava Ivanovića?

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Srpski fudbaler se dovodio u vezu sa prelaskom u redove Crvene zvezde, ali se isto tako spekuliše i da mu klub iz Sankt Petersburga nakon nove šampionske titule sprema novi, jednogodišnji ugovor.

Ivanović je inače hitno doputovao u Srbiju zbog smrtnog slučaja u porodici, pitanje je da li će moći da pomogne svojim saigračima u borbi za trofej u Kupu, kako će po povratku u Rusiju najverovatnije morati u dvonedeljni karantin.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIVERPUL I LAJPCIG ĆE "IZVISITI": Rangnik dovodi još jedno odlično pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 07:25

Na San Siru kuju planove za povratak u sam vrh evropskog fudbala...Novi trener Milana Ralf Rangnik već radi na sastavu ekipe za narednu sezonu. Pominju se mnogi dolasci, ali i odlasci sa San Sira...Kako prenose italijanski mediji, novo pojačanje "rosonera" mogao bi da bude Milot Rašica...Vezni igrač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.