Tako to radi Pep, odmah stiže i prvo veliko pojačanje i to je tek početak!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 20:20

Tako to radi Pep, odmah stiže i prvo veliko pojačanje i to je tek početak!

Kakav dan za Mančester Siti!

Nakon što je sud u Lozani "pomilivao" Mančester Siti i ostavio ga u Ligi šampiona i u naredne dve sezone, stiglo je još dobrih vesti na Etihad.

Prvu smo već preneli, Siti sprema novi ugovor za Pepa Gvardiolu, ali sada stižu još važnije - pojačanja.

Skaj sport je upravo preneo da je Feran Tores najverovatnije prvo pojačanje za Siti ovog leta. Ovako je ovu vest danas potvrdio Skaj sport iz pouzdanih izvora:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />



"Mi znamo da Feran Tores ima potpuni dogovor sa jednim klubom, a pominjali su se Siti, Juventus i Liverpul. Mi smo uvereni da je to baš Siti", kaže Skaj sport.

Mladi fudbaler je odbio više ponude Valensije o nastavku saradnje, ugovor mu ističe narednog leta, pa je ovo poslednja prilika da Španci zarade od njegove prodaje.

Tores je idealno pojačanje za Pepa, može da pokrije više pozicija u napadu, ali i veznom redu, a ima tek 20 godina.

Tores se najbolje ipak snalazi na poziciji desnog krila, pa se očekuje da Bernardo Silva potpuno bude prekomandovan u vezni red, umesto odlazaćeg Davida Silve, dok će se novajlija iz Valensije desno boriti za minute sa Rijadom Marezom.

Ipak, ni tu nije kraj!

Mediji u Engleskoj prenose da će Siti ovog leta ponovo krenuti u nove investicije, a da Pep posle Toresa želi još nekoliko pojačanja.

Izvesno je da će na Etihad stići novi štoper, Džon Stouns je odavno otpisan, Nikolas Otamendi je u strašnom padu forme poslednjih meseci, pa su tu samo Ajmerik Laport i Erik Garsija, koga sve više povezuju sa Barselonom.

Spekuliše se da bi Pep mogao da razbije kasu za Kalidua Kulibalija, ali na njegovoj listi štopera je i Ruben Dias iz Benfike, Pau Tores iz Viljareala, dok Siti verovatno neće hteti da razbije kasu za Sojunčua iz Lestera.

Takođe, Pep želi i novog levog beka, pošto nije zadovoljan sa Bendžaminom Mendijem, tako da deluje da bi Siti mogao da bude ponovo aktivan kao nekada.

Podsetimo, Siti je atipično bio "miran" na tržištu prošlog leta, pošto je doveo samo Rodrija iz Atletiko Madrida, baš kao i leta 2018. kada je došao samo Rijad Marez.

Bilo bi puno da i treće leto prođe bez Sitijevog ludila na tržištu, zato, vežite se...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.