Anćeloti: Ove sezone igramo bolje; Venger: Prerano smo se opustili

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Ove sezone igramo bolje; Venger: Prerano smo se opustili

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti pohvalio je celu ekipu posle zaslužene pobede od 4:1 protiv Spartaka u 4. kolu Lige šampiona.

"Bilo je to uspešno veče za nas i jedna lepa fudbalska predstava. Drugo poluvreme bilo je naročito dobro. Sada smo se kvalifikovali za narednu, nokaut fazu Lige šampiona i moramo da se potrudimo da završimo na prvom mestu u grupi. Igrali smo od početka konzistentno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i čini mi se da imamo više samopouzdanja nego prošle godine", rekao je Anćeloti.

On međutim, nije želeo da posebno pohvali strelca dva gola Branislava Ivanovića kako ne bi umanjio doprinos ostalih igrača.

Arsenal je u Donjecku doživeo prvi poraz u grupi H od Šahtjora. Posle razočaravajućih 2:1 za domaće, menadžer "tobdžija" Arsen Venger je naglasio da se njegov tim prerano opustio.

"Odlično smo počeli ali smo se posle gola opustili. Ovo je dobra lekcija za nas. Pokazano nam je da se meč ne može dobiti ako odbrana nije skocentrisana svih 90 minuta. U drugom poluvremenu smo se vratili u meč, ali smo ipak imali inteligentnog protivnika koji je znao šta hoće. Prokockali smo šansu da overimo plasman u drugi krug. Da smo odigrali nerešeno, bilo bi nam mnogo bolje", rekao je Venger.

Fudbaler Arsenala Teo Volkot veruje da je njegov tim i dalje favorit za plasman u drugi krug.

"Bili smo na teškom gostovanju. Oni imaju odličan bilans kod kuće. Želeli smo da posle prvog gola utišamo njihovu publiku, ali smo omanuli u tome. Mogli su da nas dobiju i sa više golova razlike", istakao je Volkot.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.