Nikolić: Odlučila je jedna lopta

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2010, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Odlučila je jedna lopta

Jelena Nikolić, kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, ocenila je da je ekipa dobro igrala protiv Japana, iako je izgubila meč u Grupi A na Svetskom prvenstvu u Japanu.
Srbija je izgubila od Japana sa 3:1 i zauzela drugo mesto u Grupi A.
 – Teško je bilo šta reći. Moglo je da bude i 3:1 za nas. Odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su jedna ili dve lopte. Nije važno što smo izgubile. Igrale smo sjajno i dobro je što igramo sve bolje rekla je Nikolićeva.
Naredni meč, na Svetskom prvenstvu u Japanu, Srbija igra sa selekcijom Turske 6. novembra.
 – Veliko je rivalstvo između nas i Turkinja. Prošle godine su nas pobedile na Evropskom prvenstvu i želimo to da im vratimo – dodala je Nikolićeva.
Reprezentativka Maja Ognjenović istakla je da je očekivala takvu utakmicu s Japanom.
 – Bilo je puno iznuđenih i lakih poena. Mislim da smo odigrali sjajno i da nam je malo nedostajalo da pobedimo. Forma nam je u usponu i to će nas motivisati u narednim mečevima rekla je Ognjenovićeva.
Prema njenim rečima, utakmica sa Japanom je bila prva teža i sa više tenzije.
 – Japan je po kvalitetu kao naša reprezentacija, ali igra drugačiju odbojku. Pružili smo maksimum i odigrali dobru utakmicu – rekla je Ognjenovićeva.
Ona je dodala da očekuje da će meč sa Turskom sigurno biti dobar.
 – U drugom krugu nema lakih protivnika i lakih utakmica. Tada će se videti ko je koliko spreman – zaključila je Ognjenovićeva.
Selektor reprezentacije Srbije Zoran Terzić naglasio je da je posle dužeg vremena zadovoljan kako su reprezentativke odigrale utakmicu.
 – Protivnik je bio za toliko bolji ili srećniji. Izgubili smo utakmicu, ali najvažnije je da devojke shvate da su odigrale fantastično i da ako zadržimo ovakav nivo, možemo da očekujemo mnogo lepih vesti iz Japana – rekao je Terzić.


Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Devojke fantastične i pored poraza

Izvor: Sportal.rs, 03.Nov.2010

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Jelena Nikolić ocenila je da je ekipa dobro igrala protiv Japana, iako je

Nastavak na Sportal.rs...

Odbojkašice: Sada ćemo videti ko je ko

Izvor: Sportal.rs, 03.Nov.2010

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Jelena Nikolić ocenila je da je ekipa dobro igrala protiv Japana, iako je izgubila poslednji meč u Grupi A na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Nastavak na Sportal.rs...

Jelena Nikolić: Zamalo da pobedimo i Japanke

Izvor: Glas javnosti, 04.Nov.2010, 07:07

TOKIO - Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Jelena Nikolić kaže da je ekipa dobro igrala protiv Japana, iako je izgubila poslednji meč u grupi A na Svetskom prvenstvu u Japanu...Odbojkašice subotu protiv Turske..Odbojkašice Srbije zauzele su drugo mesto u grupi A posle današnjeg poraza...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.