Ana protiv Jifan, Jelena na Vesninu

Izvor: RTS, 26.Jun.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana protiv Jifan, Jelena na Vesninu

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igraće na startu Vimbldona protiv Kineskinje Ksu Jifan, debitantkinje na gren slem turniru, određeno je žrebom u Londonu. Jelena Janković se sastaje sa Vesninom. Bojana Jovanovski protiv Roberte Vinči. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Sedmi nosilac Ana Ivanović će igrati protiv 173. teniserke sveta, a u drugom kolu mogla bi da igra protiv Amerikanke Betani Matek Sends. Ivanović bi u osmini finala mogla da igra protiv Španjolke Karle Suares Navaro, a u četvrtfinalu sa prvom teniserkom sveta Serenom Vilijams, koja takmičenje počinje duelom sa Ruskinjom Margaritom Gasparjan.
Mogući četvrtfinalni parovi su još Marija Šarapova - Lucija Šafarova, Karolina Voznijacki - Simona Halep i Petra Kvitova - Jekaterina Makarova.

Jelena Janković će igrati protiv 89. igračice sveta Elene Vesnine, a ako prođe, u drugom kolu igraće protiv pobednice duela Elene Rodine iz Rusije i Britanke Lore Robson.
Dvostruka pobednica Vimbldona Čehinja Petra Kvitova će odbranu titule početi protiv Holanđanke Kiki Bertens i nalazi se u istom delu žreba sa Jelenom Janković, a mogle bi da se sastanu već u trećem kolu.

Bojana Jovanovski na startu igra protiv Nemice Tatjane Marije, a Aleksandra Krunić protiv Italijanke Roberte Vinči.
Marija Šarapova će takmičenje početi protiv mlade Britanke Džoane Konte, a Simona Halep protiv Jane Cepelove. U prvom kolu igraće se italijanski duel između Frančeske Skjavone i Sare Erani, kao i duel američkih teniserki Venus Vilijams i Medison Brengl, ali i slovačkih Danijele Hantuhove i Dominike Cibulkove.
Takmičenje na Vimbldonu, najprestižnijem teniskom turniru, počeće u ponedeljak.
 
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.