Alonso: Moj cilj je da budem uspešan sa Bajerom iz Leverkuzena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 20:18

Alonso: Moj cilj je da budem uspešan sa Bajerom iz Leverkuzena

Španac je već danima predmet spekulacija.

Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je danas da ne želi da priča o budućnosti i istakao da mu je cilj da bude uspešan sa klubom iz Leverkuzena, prenosi Bild. Pojedini mediji su objavili da bi Alonso na kraju sezone mogao da preuzme Bajern ili Liverpul.

 - Možda imate pitanja o mojoj budućnosti? Nemam šta da kažem o tome. To želim unapred da kažem - rekao je Alonso na konferenciji za medije uoči utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 23. kola Bundeslige protiv protiv Majnca. - Bajern, Liverpul? Nemam ništa novo da kažem. Da li sam dobio poziv iz Bajerna? Razumem pitanje, ali moram da ponovim da nemam ništa novo da kažem. To je samo hipotetički.

Španski trener ima ugovor sa Bajerom do juna 2026. godine.

 - Trenutno sam trener Bajera, to je sigurno. Što se tiče budućnosti, nemam ništa novo da kažem. Videćemo. Normalno je da ima pitanja, ali to sada nije tema. Sada nije vreme da mnogo pričam o tome - dodao je trener Bajera.

Klub iz Leverkuzena se nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 58 bodova.

 - Za mene ove spekulacije nisu problem. Znam da je moj cilj da budem uspešan sa mojim timom. To je moj posao. Trenutno smo u dobroj poziciji i želimo tu da ostanemo. Normalno je da imate pitanja, ali to nije problem za mene - istakao je Alonso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćabi Alonso: Bajern? Liverpul? Nemam ništa novo da kažem

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 00:13

Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da ne želi da priča o budućnosti i istakao da mu je cilj da bude uspešan sa klubom iz Leverkuzena, prenosi Bild.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.