Alison pokrenuo lavinu, na potezu je Čelsi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alison pokrenuo lavinu, na potezu je Čelsi! (foto)

Juče je Liverpul predstavio novog golmana, a danas je to učinio i Lester.

Dolazak Alisona na "Enfild" uslovio je odlazak Denija Vorda sa istog stadiona.

Naime, 25-godišnji čuvar mreže novo je pojačanje Lester sitija.

"Lisice" su platile oko 12,5 miliona funti za angažovanje Vorda, a Velšanin je sa novim klubom parafirao četvorogodišnju saradnju.

Vord nije uspevao da se nametne u Liverpulu, pa je do danas upisao samo tri nastupa za prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim.

On je četvrto pojačanje Lestera ovog leta, kako su pre njega na "King Pauer" stigli Rikardo Pereira, Džoni Evans i talentovani Džejms Medison.

#lcfc have agreed terms with Liverpool for the transfer of goalkeeper Danny Ward 🦊👐#WelcomeWard ➡️ https://t.co/2CC0eNcLGr pic.twitter.com/raVR2abdUW

— Leicester City (@LCFC) 20. јул 2018.

Dolazak Vorda mogao bi da znači i da će Kasper Šmajhel napustiti Lester.

Za usluge najboljeg danskog golmana u ovom trenutku, zainteresovan je Čelsi.

Tibo Kurtoa se nalazi blizu prelaska u redove madridskog Reala, transfer neće biti realizovan dok mu "Plavci" ne angažuju zamenu, na radaru kluba sa "Bridža" našli su se bivši golman Petr Čeh, ali i sin legendarnog golmana Mančester junajteda Pitera Šmajhela.

Sva je prilika da će Danas stati među stative Čelsija, što znači da će Kurtoa vrlo brzo u Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.