Aleksandra pred izazovom karijere

Izvor: RTS, 01.Sep.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra pred izazovom karijere

Srpski teniseri Novak Đoković, Aleksandra Krunić i Jelena Janković danas igraju mečeve osmine finala Otvorenog prvenstva SAD. Novak će se sastati šesti put sa Filipom Kolšrajberom, a pred Aleksandrom je novi veliki izazov u karijeri – prvi put će odmeriti snage sa Viktorijom Azarenkom. Jelena Janković se za četvrtfinale bori >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u konkurenciji ženskih parova.

Prvi teniser sveta će svoj meč osmine finala protiv Nemca Filipa Kolšrajbera igrati na terenu Luis Amstrong. Taj duel je drugi na programu, a počinje od 17.00, a pre meča Đokovića i Kolšrajbera igra se meč muškog dubla.

Đoković i Kolšrajber do sada su se sastali pet puta, a srpski teniser je upisao četiri pobede. Poslednji meč odigrali su ove godine na turniru u Rimu kada je Đoković pobedio sa 2:1 u setovima.

Aleksandra Krunić je jedno od najprijatnijih iznenađenja na Ju-Es openu, pošto je u prethodnom kolu pobedila Čehinju Petru Kvitovu, četvrtu igračicu sveta. Za novo iznenađenje i plasman u četvrtfinale igraće protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Duel 145. i 17. teniserke sveta igraće se na stadionu Artur Eš i prvi je u večernjem terminu na Ju-Es openu, odnosno počeće u jedan sat posle ponoći.

Njih dve se do sada nisu sastajale.

Jelena Janković i Čehinja Klara Kukalova igraju oko 20.30 u konkurenciji ženskih dublova protiv Kare Blek iz Zimbabvea i Sanije Mirze iz Indije, koje su u Njujorku postavljene za treće nosioce.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Krunićeva na novim ispitima

Izvor: Prva.rs, 01.Sep.2014

Prvi će na teren Đoković – njegov meč sa Filipom Kolšrajberom drugi je po redu na stadonu Luis Armstrong, posle duela muškog dubla.. Krunićeva će prvi put biti deo večernjeg programa u Njujorku, pošto će se od jedan čas po srednjoevropskom vremenu sastati sa Viktorijom Azarenkom na stadionu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.