Albanci tri puta prekidali meč u Đenovi, svi da pozdrave heroja iz Beograda!

Izvor: Sportal.rs, 19.Nov.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci tri puta prekidali meč u Đenovi, svi da pozdrave "heroja iz Beograda"!

Albanski navijači izvršili su invaziju na Đenovu u utorak uveče da bi prisustvovali prijateljskoj utakmici njihove reprezentacije protiv Italije u tom lučkom gradu. Čak 25.000 Albanaca sjatilo se tribiname stadiona "Luiđi Feraris" tako da su se svi oni, zajedno sa igračima Đanija De Bjazija osećali kao kod svoje kuće.

U više nego prijateljskom ambijentu Albanci su se ipak previše opustili, pa je meć čak tri puta prekidan zbog upada navijača na teren. I svi su želeli samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << jedno: Da dođu do kapitena Lorika Cane, da ga pozdrave, zagrle, poljube...

U očima Albanaca Cana je očigldno postao nacionalni heroj zbog "zasluga" iz meča sa Srbijom u Beogradu kada se potukao sa navijačem našeg nacionalnog tima.

Prvo je u 25. minutu jedan navijač Albanije izmakao pažnji redara i utrčao na teren sa zastavom. Došao je do kapetana Lorika Cane, koji mu se potpisao na zastavu. Navijač je potom bez intervencije redara napustio travnjak.

U drugom prekidu navijač se zadržao na terenu nešto kraće, a ispratili su ga, pored redara, i reprezentativci Albanije. I tokom trećeg prekida u glavnoj ulozi je opet bio albanski kapiten Cana, s kojim se jedan od navijača pozdravio dok je trajala utakmica.

Utakmica je završena pobedom Italije rezultatom 1:0.

OVDE pogledajte sva tri prekida zbog ulaska navijača.

(Foto: Beta/AP/Antonio Calanni)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.