Albanci divljali: Prekidali meč u Đenovi!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci divljali: Prekidali meč u Đenovi!

Novo divljanje albanskih navijača! U prijateljskom susretu u Đenovi, Italija - Albanija, gostujući navijači su čak tri puta uletali na teren stadiona "Marasi".

 

Uletali čak tri puta na teren "Marasija": Albanskog navijača odvode redari

 

Albanci su se u Đenovi osećali kao kod kuće jer je od 25.000 gledalaca, čak 15.000 bilo Albanaca.

 

Jedan Albanski navijač utrčao sa albanskom zastavom i na kolenima zatražio autogram od kapitena Lorika Cane, koga smatraju za herojom posle provokacije u Beogradu.

 

Italija je pobedila 1:0 autogolom Salihija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Albanci tri puta prekidali meč u Đenovi, svi da pozdrave "heroja iz Beograda"!

Izvor: Sportal.rs, 19.Nov.2014

Albanski navijači izvršili su invaziju na Đenovu u utorak uveče da bi prisustvovali prijateljskoj utakmici njihove reprezentacije protiv Italije u tom lučkom gradu. Čak 25.000 Albanaca sjatilo se tribiname stadiona "Luiđi Feraris" tako da su se svi oni, zajedno sa igračima Đanija De Bjazija...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.