Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 09:15

AZIJA: Pohang i Nagoja favoriti u Bangkoku, AGMK juri Pahtakor

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

POHANG - RAČABURI, 12.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle dugog odlaganja je došlo vreme i da istočni region Azije odigra grupnu fazu Lige šampiona. Zapadnjaci su je odavno završili, već odigrali i plej-of i stigli do osmine finala, a danas kreće akcija u Grupi G. Korejski Pohang >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u Bangkoku domaćin lokalnom Račaburiju, koji nije odigrao zvaničan meč još od početka aprila kada je eliminisan u nacionalnom Kupu. Sa druge strane, Pohang je petoplasiran u šampionatu Južne Koreje i imao je tri sedmice da se pripremi za boravak na Tajlandu, gde će se odigrati svih šest kola ove grupe.

DŽOHOR - NAGOJA, 16.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U okviru Grupe G sastaju se, takođe u Bangkoku, prvak Malezije Džohor i japanska Nagoja. Za razliku od Džohora, koji je imao obaveze poslednji put pre mesec i po dana, Nagoja je u boljem ritmu i pre skoro dve sedmice je deklasirala niželigaša Mizušimu u okviru Kupa. I pored toga, valja istaći da je Džohor doživeo samo jedan poraz na 37 poslednjih mečeva u svim takmičenjima. Na drugoj strani, Nagoja je drugoplasirana u šampionatu Japana, gotovo bez šanse da se bori za titulu.

AGMK - KIZILKUM, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

AGMK i Kizilkum igraju zaostali meč 6. runde prvenstva Uzbekistana. Domaćin je trećeplasiran, sa četiri boda manje u odnosu na lidera Pahtakor, te može da mu priđe na korak ukoliko opravda ulogu favorita protiv ekipe koja je na 10. poziciji, sa tri boda više u odnosu na zonu ugroženih. Kizilkum igra nešto bolje na strani, gde je neporažen na pet poslednjih susreta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Pohang i Nagoja opravdali očekivanja, bilo je svega u Uzbekistanu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..POHANG – RAČABURI 2:0..(Fudbal, Azijska Liga šampiona)..Pohang je odlično startovao grupnu fazu tamošnje Lige šampiona. Rutinski, s obzirom da je Račaburi imao praktično sporednu ulogu u današnjem susretu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.