Sang Hjub Lim (©AFP)
Sang Hjub Lim (©AFP)

AZIJA: Pohang i Nagoja opravdali očekivanja, bilo je svega u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 21:39

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

POHANG – RAČABURI 2:0

Izabrane vesti

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Pohang je odlično startovao grupnu fazu tamošnje Lige šampiona. Rutinski, s obzirom da je Račaburi imao praktično sporednu ulogu u današnjem susretu. Gotovo neprimetni bili su gosti, a Pohang je možda mogao da odnese i ubedljiviju pobedu. Sve je počelo u 11. minutu golom Taščija, da bi Sang Hjub Lim u samoj završnici postavio konačnih 2:0.

DŽOHOR - NAGOJA 0:1

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Jedan, ali vredan. Nagoja je uspela da slomi otpor Džohora koji se dobro držao punih sat vremena pre nego što je Hijoruki Abe uspeo da pronađe pukotinu u odbrani domaćih i plasira loptu tamo gde je trebalo. Utakmica je generalno bila izjednačena u gotovo svim aspektima, ali je Nagoja tek za nijansu bila bolja, bar za taj jedan gol ako ništa drugo.

AGMK - KIZILKUM 1:2

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Loš, vrlo loš dan za AGMK. Poraz i crveni karton Komilova u 76. minutu definitivno nisu prijali domaćem sastavu koji polako gubi korak za vodećim dvojcem uzbekistanskog prvenstva. Cela utakmica je, ispostaviće se, stala u uvodnih 36 minuta kada su pala sva tri gola. Gosti su poveli preko Grigalašvilija u 29. minutu, nekoliko trenutaka kasnije izjednačenje je doneo Juldašov, da bi Bajdulajev nepunih 120 sekundi kasnije postavio konačni rezultat. Isključenje Komilova je zacementiralo pobedu Kizilkuma.



tagovi

Azijska liga šampionaAzijaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara