Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 09:32

AZIJA: Kavasaki se sveti Šonanu, Sogdijana odlaže krunisanje Pahtakora

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KAVASAKI – ŠONAN, 10.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Lider šampionata Japana, Kavasaki, ima priliku da poveća razliku u odnosu na drugoplasiranu Jokohamu. Marinosi su u subotu kiksnuli i odigrali nerešeno, tako da Kavasaki eventualnom pobedom nad Šonanom može da ode na +9. Trenutno je u seriji od tri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uzastopne pobede, za čitav šampionat je zabeležio samo jedan poraz i po svemu prikazanom apsolutno zaslužuje titulu. Šonan je ipak jedna od retkih ekipa koja je ove sezone uspela da zaustavi Kavasaki, odigrali su u maju 1:1. Tako je prekinuta serija od četiri uzastopna trijumfa Kavasakija u direktnim okršajima.

GAMBA OSAKA – KAŠIVA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Igrala je Gamba Osaka ovog leta Ligu šampiona, ali to joj je što joj je od međunarodnih takmičenja. Za ovu sezonu biće joj uspeh ako izbori opstanak u Džej ligi, o AFC kupu ili daleko bilo elitnom takmičenju bila bi sramota da uopšte razmišlja. U seriji je od četiri uzastopna poraza, pa je pala na 14. poziciju na tabeli, sa samo četiri poena više od Tokušime koja je u zoni ispadanja. Današnji rival Kašiva Rejsol jedna je od ekipa koja je u septembru prestigla Gambu. Vezala je tri pobede, pre poraza u prošlom kolu od Hirošime sa 3:0. U aprilu je Kašiva bila bolja od Gambe sa 1:0.

POLIS TERO – SAMUT PRAKAN SITI, 13.00

(Fudbal, Tajland 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poraz Burirama u subotu bio je baš po meri Samut Prakan Sitija, koji ima priliku da se probije na lidersku poziciju. Ukoliko savlada Polis Tero, pobeći će najbližim rivalima na +2 posle četiri kola. Favorit je, jer Polis za sada nije pokazao mnogo toga. Posle prva tri meča osvojio je samo jedan poen, na premijeri je odigrao 3:3 sa Portom MTI. Prošle sezone je Polis dva puta savladao Samut, na svom terenu sa 1:0, a zatim u februaru ove godine kao gost sa 5:3. Ovaj drugi trijumf zabeležio je posle preokreta, jer je Samut već od šestog minuta vodio sa 2:0.

SOGDIJANA – METALURG, 13.15

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pitanje je kola kada će Pahtakor i zvanično da bude krunisan kao šampion. Sogdijana je jedina preostala ekipa koja još može da stigne lidera, ali za njim zaostaje 16 bodova, uz odigran meč manje. Ukoliko Mitrović, Čermelj, Kolaković, Stanojević i drugovi ne trijumfuju danas, Pahtakor će u petak da igra za titulu. Sogdijana je u poslednja dva kola odigrala 0:0, sa Bunjodkorom i Mašal Muborakom, a sličnom scenariju nada se i Metalurg, kojem je svaki poen bitan za opstanak. Trenutno je 10, sa tri boda više od Andižana, tima na 12. poziciji koja vodi u plej-aut. U poslednjih pet kola Metalurg je osvojio samo tri poena.

AGMK – SURHAN TERMEZ, 15.30

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikako ne uspeva AGMK da preskoči Sogdijanu na tabeli i dođe do mesta koje vodi u Ligu šampiona, kada god mu se ukaže prilika, kao u prošlom kolu, on se saplete. Na poslednja tri gostovanja tim našeg Jovana Đokića nije uspeo da postigne nijedan gol, pa je iz poslednja četiri kola sakupio svega pet poena. Kod kuće je znatno sigurniji, a očekuje se da i sada upiše trijumf. Termez nije osvojio ni poen na poslednja tri meča, redom je gubio od Kokanda, Sogdijane i Lokomotive iz Taškenta. Poslednja tri susreta sa AGMK-om je izgubio, identičnim rezultatom – 1:0.

NAVBAHOR – KIZILKUM, 15.30

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbaleri Navbahora hvataju poslednji voz da se domognu međunarodnog takmičenja, barem AFC kupa u koji bi trebalo da se ode sa treće pozicije, ako neko slabiji ne osvoji Kup Uzbekistana. Ekipa za koju igra i naš Bojan Ciger vezala je pet prvenstvenih mečeva bez poraza, ali i primljenog gola (tri pobede sa 1:0 i dva remija 0:0), pa se probila do šestog mesta. Trećeplasirani AGMK sada joj beži pet poena. Današnji rival Kizilkum je sedmi sa bodom manje, ali on nije trijumfovao na poslednjih šest kola. U tom periodu je četiri puta remizirao i dva puta izgubio. U maju su ove dve ekipe odigrale 1:1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: "Radovci" Stanojević i Kaluđerović se bore za Ligu šampiona, finale pre finala u Kuvajtu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2021, 08:56

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu..PERSIKABO – PERSIB, 14.00..(Fudbal, Indonezija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Gostujući Persib još nije izgubio u novom šampionatu Indonezije. U prva dva kola je trijumfovao, u naredna dva odigrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.