Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2021, 08:56

AZIJA: "Radovci" Stanojević i Kaluđerović se bore za Ligu šampiona, finale pre finala u Kuvajtu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

PERSIKABO – PERSIB, 14.00

(Fudbal, Indonezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gostujući Persib još nije izgubio u novom šampionatu Indonezije. U prva dva kola je trijumfovao, u naredna dva odigrao nerešeno. Tih osam poena dovoljno mu je da trenutno zauzima petu poziciju. Persikabo ima jedan poraz umesto pobede, u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kolu je izgubio od Persebaje. Persib i Persikabo su poslednje mečeve igrali 2019. godine, u junu i septembru su odigrali dva puta nerešeno, oba puta po 1:1. Igra GG je došla na poslednjih sedam njihovih okršaja.

AL GARAFA – UM-SALAL, 15.45

(Fudbal, Katar 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odlično je Al Garafa započela novu sezonu, sa dve pobede, ali je potom u prošlom kolu u sredu naišla na jačeg, aktuelnog vicešampiona Al Duhail. Poništen gol, pa penal za protivnika sredinom prvog poluvremena, sve u razmaku od tri minuta, ostavili su prevelik trag po Al Garafu, koja je na kraju izgubila sa 3:1. Um-Salal je započeo prvenstvo sa tri remija, što je verovatno i po ukusu tima koji se minule sezone borio do samog kraja za opstanak. U aprilu ove godine, kada su se poslednji put sastala ova dva tima, Al Garafa je trijumfovala kao gost sa 5:1.

LOKOMOTIVA TAŠKENT – MAŠAL MUBORAK, 16.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uspeo je Mašal Muborak da ne izgubi u prethodna dva kola, remizirao je protiv Kokanda i Sogdijane, ali to mu nije bilo dovoljno da značajnije pobegne od zone ispadanja. Trenutno je prvi iznad crte, beži Andižanu samo dva poena, a posle ovog ima da se odigra još šest kola. Današnji rival Mašal Muboraku je Lokomotiva, koja je bezbedna na sredini tabele, bez realnog razloga da strepi za opstanak, ali i šanse da se umeša u borbu za plasman u AFC kup. U prvom susretu ova dva tima ove sezone, u aprilu, Lokomotiva je trijumfovala sa 4:1.

NASAF KARŠI – BUNJODKOR, 16.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bitka za izlazak na međunarodnu scenu. Predstavnik Uzbekistana u ovogodišnjem AFC kupu, Nasaf Karši naših Marka Stanojevića i Andrije Kaluđerovića, nekadašnjih igrača Rada, trenutno je peti na tabeli sa 30 poena, dva manje od četvrtoplasiranog Bunjodkora, ali i sa odigranom utakmicom manje. Ukoliko ne bude iznenađenja u Kupu Uzbekistana, treća pozicija na kraju Superlige vodi u AFC kup, dok druga garantuje kvalifikacije za Ligu šmpiona. Od elite Bunjodkor je trenutno udaljen šest poena, koliko je bolja Sogdijana, ali ona ima i meč više. U prvom okršaju u sezoni Bunjodkor je savladao na svom terenu Nasaf Karši sa 2:0.

AL VAKRA – AL AHLI DOHA, 18.30

(Fudbal, Katar 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Loše je Al Vakra otvorila prvenstvo, porazom od Al Arabija (1:0), ali je potom podizala formu. Remizirala je sa Al Rajanom (1:1), a zatim u sredu savladala Al Kor (2:1). Al Ahli još ne zna za pobedu u novom šampionatu, posle tri kola je sakupio dva poena, remijima sa Katarom i Um-Salalom. Oba prošlosezonska duela sa Al Vakrom, Al Ahli je rešio u svoju korist, rezultatima 2:1 i 2:0. Nerešen rezultat nije viđen na poslednjih šest njihovih okršaja.

AL ARABI – AL KADISIJA, 19.00

(Fudbal, Kup Kuvajta)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za kraj programa u Aziji verovatno i najzanimljivija utakmica. Finale pre finala, u polufinalu Kupa Kuvajta se sastaju novi šampion Al Arabi i vicešampion Al Kadisija. Prvenstvo Kuvajta je okončano u maju, a Al Arabi je završio ligu sa osam poena prednosti u odnosu na drugoplasirani tim. Ipak, nije uspeo da savlada Al Kadisiju nijednom u tom šampionatu, oba duela su završena remijima. Na stadionu Al Arabija je bilo 2:2, a Al Kadisije 3:3. Današnji pobednik će u finalu nacionalnog kupa da igra protiv Al Kuvajta, koji je u polufinalu savladao Kazmu sa 2:1.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.