Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2021, 23:39

AZIJA: Australija preslišala Oman, Južna Koreja se mučila

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

JUŽNA KOREJA – SIRIJA – 2:1 (0:0)

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Južna Koreja je posle tri kola jedna od dve neporažene ekipe u svojoj kvalifikacionoj grupi. Posle početne pobede Južna Koreja je upisala dva trijumfa, ovaj drugi teže no što se očekivalo. Otvorio je domaćin početkom drugog poluvremena. Sirija je izjednačila u 83. minuta, da bi Son doneo trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Južnoj Koreji.

SUPHANBURI – RAČABURI – 1:1 (1:0)

(Fudbal, Tajland 1)

Poveo je Suphanburi, ali nije uspeo da sačuva prednost. Nastavila su oba tima sa trendom loših rezultata u tajlandskom šampionatu. Posle pet utakmica između ova dva tima došlo je do podele bodova, kojim ni jedni, ni drugi ne mogu biti zadovoljni.

ČIANGMAJ JUNAJTED – PORT MTI – 0:2 (0:0)

(Fudbal, Tajland 1)

Drži Port MTI korak za Buriramu. Svezao je dva trijumfa posle poraza i drži se na dva boda minusa za liderom. Bonilja i Ko Seul kreirali su pobedu Porta u drugom poluvremenu. Zatresli su mrežu u razmaku od sedam minuta i naneli treći prvcenstveni poraz Čiangmaju.

KINA – VIJETNAM – 3:2 (0:0)

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Meč dana u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru na azijskom kontinentu odigrali su Kina i Vijetnam. Dve poslednjeplasirane ekipe režirale su istinski spektakl. Kina je povela 2:0 i prosula prednost u završnici, ali je Vu Lei u 95. minutu bio na pravom mestu u parvo vreme.

UAE – IRAN – 0:1 (0:0)

(Fudbal, Kvalifiakcije za Mundijal u Kataru)

Mehdi Taremi je heroj Irana. Da nije bilo napadača Porta, pao bi remi. Servirao je Serdar Azmun loptu na tacni Mehdiju Taremiju, mogao je i da se upiše u listu strelaca, ali je promašio penal.

AUSTRALIJA – OMAN – 3:1 (1:1)

(Fudbal, Kvalifikacije za Mundijal u Kataru)

Australija i Saudijska Arabija vodiće bitku za prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Mundijal u Kataru. Obe selekcije imaju po tri pobede I maksimalan učinak. Lako su Oziji savladali Oman, prema očekivanjima.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Pljušte golovi u Bahreinu, Al Arabi i Hata sigurni na startu druge lige u Emiratima

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2021, 21:33

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta..AL ARABI – AL TAID, 2:0..(Fudbal, UAE 2)..Počela je borba i u drugom rangu takmičenja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a pobedu na samom startu upisali su fudbaleri Al Arabija. Bili su sigurni na otvaranju u svom domu. Najpre su preko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.