Ceca Ražnatović se oglasila nakon rođenja unuka!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024, 11:44

Ceca Ražnatović se oglasila nakon rođenja unuka!

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, donela je danas na svet , sina Isaiju, što je izazvalo veliku radost i uzbuđenje u Ražnatovićevom domu.
Ponosna baka, Svetlana Ceca Ražnatović, nije mogla da sakrije svoju sreću zbog dolaska malog Isaije na svet. Ovo je poseban dan za njihovu porodicu, kako ističe folk diva, nakon dolaska unuka Željka i Krstana. "Presrećna sam, ovo je poseban dan u mom životu. Isaija je došao na svet, zdrava beba teška 3,850 grama. Sa tri unuka, mogu samo da budem najponosnija žena na svetu", rekla je Ceca za Blic.
View this post on Instagram
A post shared by Вељко Ражнатовић...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca Ražnatović objavila prvu fotografiju sina i unuka!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović objavila je prvu fotografiju sina Veljka i unuka Isaija! Ponosna baka uz sliku postavila i dečju pesmicu....Danas je Bogdana Ražnatović rodila trećeg sina, Isaija, a ponosni tata Veljko je na svom Instagram profilu podelio prvu fotografiju sa svojim novim naslednikom...Ceca...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.