Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP PEKING: Đoković pregazio Iznera za plasman u polufinale

Najbolji svetski teniser nastavio je sa dobrim partijama u Pekingu, baš kao i Ana Ivanović par sati pre njega.

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP tunrira u Pekingu, pošto je danas za manje od sat vremena savladao Amerikanca Džona Iznera rezultatom 6:2, 6:2.
Đoković je prosto pregazio Iznera koji je danas delovao potpuno nemoćno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i napravio još jedan korak ka odbrani titule.
Đoković se u meču za finale sastaje sa Špancem Davidom Fererom koji je savladao Jena Hsuna Lua iz Kineskog Tajpeha sa 2:0 u setovima.
Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.944.715 dolara.
The post ATP PEKING: Đoković pregazio Iznera za plasman u polufinale appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Đoković protiv Ferera za finale Pekinga

Izvor: RTS, 09.Okt.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Davida Ferera u polufinalu turnira u Pekingu. Meč počinje oko 14.25 časova. . .Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu, pošto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.