AO (peti dan): Nole uz doručak, devojke noću

Izvor: Mondo, 17.Jan.2013, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO (peti dan): Nole uz doručak, devojke noću

Đoković i Štepanek počinju rano ujutro po srednjoevropskom vremenu. Srpski derbi u ženskoj konkurenciji drugi na Hajsens areni.

U petak, petog dana takmičenja na "Ozi" Openu u Melburnu, na teren će izaći i šestoro srpskih tenisera.

Branilac titule Novak Djoković će u trećem kolu igrati protiv 31. nosica Čeha Radeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Štepaneka. Taj meč je poslednji na programu Rod Lejver arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjovropskom vremenu.

Srpski derbi između Ane Ivanović, 13. teniserke sveta i Jelene Janković, 21. na WTA listi, drugi je na programu Hajsens arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći.

To će biti njihov 11. međusobni meč, a Ivanovićeva je do sada ,ostvarila sedam pobeda. Poslednji put igrale su na turnir u Indijan Velsu, kada je Ivanovićeva pobedila sa 6:4, 6:2.

Deveti teniser sveta Janko Tipsarević u trećem kolu igra protiv Francuza Žilijena Benetoa, 38. igrača na ATP listi. Meč na Margaret kort areni neće početi pre tri sata posle ponoći.

Srpsko-slovenački mešoviti dubl Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik igraju u prvom kolu protiv domaćih igrača Olivije Rogovske i Marka Matoševića. Meč na terenu broj dva počinje u jedan sat posle ponoći.

Bojana Jovanovski i Majdarica Melinda Cink igraju meč drugog kola protiv 14. nosioca Natali Grandin iz Južne Afrike i Vladimire Uhlirove iz Češke. Meč je drugi na programu terena broj 15.

(MONDO/Beta, foto: Guliver/Getty images)
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Šestoro srpskih tenisera sutra na terenu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2013

Petog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u petak, na teren će izaći i šestoro srpskih tenisera... Branilac titule Novak Đoković će u trećem kolu igrati protiv 31. nosica Čeha Radeka Štjepaneka. Taj meč je poslednji na programu Rod Lejver arene, na kojoj takmičenje...

Nastavak na NaDlanu.com...

AO: Šampionov najteži ispit za sada

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013, 08:41

Veteran Radek Štepanek pružio je najžešći otpor Novaku Đokoviću za sada na Australijan Openu, ali ni to nije bilo dovoljno da se dvostruki uzastopni šampion odvede bar u četvrti set - 6:4, 6:3, 7:5...Tri meča, tri pobede u devet setova...Novak Đoković nastavlja da maršira terenima Melburna...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.