ANA IVANOVIĆ POSLE PORAZA: Serena, jel bi mi držala časove kada se penzionišeš!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA IVANOVIĆ POSLE PORAZA: Serena, jel bi mi držala časove kada se penzionišeš!

Srpska teniserka je posle poraza od Serene Vilijams u finalu Sinsinatija dala veoma šaljivu izjavu

Ana Ivanović nije uspela da osvoji WTA turnir u Sinsinatiju. Ona je u finalu poražena od Serene Vilijams rezulatom 6:4, 6:1.

Ipak, srpska teniserka je prikazala sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tenis tokom cele nedelje i ima razloga za zadovoljstvo. Ivanovićeva je u izjavi posle meča uspela i da se našali na račun poraza u finalu.

Foto: AP/Tanjug

- Bila je ovo sjajna nedelja za mene, uživala sam pred ovim sjajnim navijačima, zaista. Čestitam Sereni na učinjenom. Mislim da sam dobila jako dobru lekciju kako da serviram, tako da, Serena, kada se penzionišeš, molim te za nekoliko saveta. Bilo je uspona i padova tokom nedelje, a atmosfera je pritom sve vreme bila sjajna. To što sam se vratila među deset najboljih, samo to rangiranje, jeste donekle važno, ali je mnogo važnije uživati na terenu i boriti se – rekla je Ivanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ivanović: Serena bi mogla da me savetuje kad ode u penziju!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 14:34

Srpska teniserka je posle poraza od Serene Vilijams u finalu Sinsinatija dala veoma šaljivu izjavu...Šalila se sa Serenom: Ana Ivanović.. ..Ana Ivanović nije uspela da osvoji WTA turnir u Sinsinatiju. Ona je u finalu poražena od Serene Vilijams rezulatom 6:4, 6:1...Ipak, srpska teniserka je prikazala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.