Ivanović: Serena bi mogla da me savetuje kad ode u penziju!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Serena bi mogla da me savetuje kad ode u penziju!

Srpska teniserka je posle poraza od Serene Vilijams u finalu Sinsinatija dala veoma šaljivu izjavu.

Šalila se sa Serenom: Ana Ivanović

 

Ana Ivanović nije uspela da osvoji WTA turnir u Sinsinatiju. Ona je u finalu poražena od Serene Vilijams rezulatom 6:4, 6:1.

Ipak, srpska teniserka je prikazala sjajan tenis tokom cele nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ima razloga za zadovoljstvo. Ivanovićeva je u izjavi posle meča uspela i da se našali na račun poraza u finalu.

"Bila je ovo sjajna nedelja za mene, uživala sam pred ovim sjajnim navijačima, zaista. Čestitam Sereni na učinjenom. Mislim da sam dobila jako dobru lekciju kako da serviram, tako da, Serena, kada se penzionišeš, molim te za nekoliko saveta. Bilo je uspona i padova tokom nedelje, a atmosfera je pritom sve vreme bila sjajna. To što sam se vratila među deset najboljih, samo to rangiranje, jeste donekle važno, ali je mnogo važnije uživati na terenu i boriti se", rekla je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.