ABA liga: Zvezda autoritativno za treću u nizu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Zvezda autoritativno za treću u nizu

Ekipa Milana Tomića je na domačem terenu hale "Aleksandar Nikolić" ubedljivo savladala slovenačku Krku sa 80:66 (29:17; 17:15; 20:19: 14:15).

Beogradski crveno-beli preživeli su težak duel protiv Monaka u Evrokupu, te se iskalili na gostima iz Novog Mesta.

Znalo se da prošlogodišnji prvak ABA 2 lige nije dorastao Zvezdi, ali trebalo je zvanje favorita uspešno preneti na teren.

 Krka je uspela da u uvodnim minutima meča dođe do vođstva 5:2, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tu je prednosti bio kraj. U par navrata su domaćini stigli i do maksimalnih 18 razlike.

Svi igrači pobedničkog tima su se upisali u vrlo ravnomernu listu strelaca. Predvodnik je bek Bili Beron sa 13, slede Džo Regled i Dušan Ristić sa po 10 poena.

U redovima Krke je najistaknutiji bio plejmejker Paolo Marineli sa 15 poena i sedam asistencija.

Crvena zvezda je nanizala i treću pobedu u regionalnom takmičenju, dok je slovenačka ekipa ovim porazom ušla u negativan skor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA liga: Zvezda autoritativna protiv Krke

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018

"Crveno-beli" do treće uzastopne pobede u regionalnom takmičenju stigli protiv slovenačkog tima sa 80:66 (29:17; 17:15; 20:19: 14:15)...Beogradski "crveno-beli" preživeli su težak duel protiv Monaka u Evrokupu, te se iskalili na gostima iz Novog Mesta...jragz1 and Mo Faye building the chemistry...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.