ABA - Silna Budućnost, Igokea pretrpela katastrofu u Podgorici!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Silna Budućnost, Igokea pretrpela katastrofu u Podgorici!

Razlika od čak 40 poena...

Košarkaši Budućnosti ostvarili su veoma ubedljivu pobedu u 18. kolu regionalne ABA lige pošto su savladali Igokeu rezultatom 99:59.

Nakon nekoliko uvodnih minuta u kojem smo još i gledali ravnopravnu borbu, sve nakon toga ukazivalo je na ubedljivu pobedu domaće ekipe.

Budućnost je već nakon prve četvrtine stekla dvocifrenu prednost, a nisu stali ni do kraja poluvremena kada je bilo "plus 24" - 47:23.

Crnogorska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa je dobila svaku deonicu, pa je na kraju zabeležila veoma ubedljivu pobedu od čak 40 poena razlike.

Najraspoloženiji u domaćoj ekipi bili su Bamford sa 18 i Danilo Nikolić sa 16 poena, dok su u Igokei jedini dvocifreni bili Lešić sa 15 i Von sa 11 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strava i užas Igokee u Podgorici, Budućnost slavila sa 40 razlike

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2020

Imala je Igokea onih šest vezanih poraza na startu sezone, ali od tada je, bar se tako činilo, uhvatila solidan ritam. No sve kao da je palo u vodu večeras. Gosti gotovo da nisu postojali na terenu u "Morači", dopustili su sebi luksuz da u prvom poluvremenu postignu samo 23 poena, te da dožive pravi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.