ABA: Mega silna u Zagrebu - pala i Cedevita

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Mega silna u Zagrebu - pala i Cedevita

Košarkaši Mega Bemaksa napravili su iznenađenje sigurnom pobedom nad Cedevitom u Zagrebu rezultatom 95:86 u okviru trećeg kola ABA lige.

Izabranici Dejana Milojevića su tako vezali i treći trijumf u regionalnom takmičenju, dok je šampion Hrvatske doživeo drugi poraz ove sezone.

Sam početak meča u "Domu sportova" protekao je u izjednačenoj borbi, ali je Mega više kontrolisala situaciju na terenu. Cedevita je povela u jednom trenutku, ali je vrlo brzo usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odgovor gostiju, koji su od tog trenutka praktično preuzeli kontrolu. Na poluvremenu je, ipak, bilo izjednačeno, ali nije mnogo vremena bilo potrebno Megi da se odvoji, a pitanje pobednika rešeno je polovinom poslednjeg perioda, kada su Milojevićevi igrači stigli do dvocifrene prednosti.

Megu je do trijumfa predvodio Ognjen Čarapić sa 17 poena, Goga Bitadze je imao poen manje, a još dvojica igrača dvocifreni učinak - Kostja Mušidi je utakmicu završio sa 12 poena, dok je Andrija Marjanović imao jedan manje.

Na drugoj strani, Džastin Kobs je upisao 16 poena i sedam asistencija, dok je Elgin Kuk dodao dva poena manje.

Posle trećeg trijumfa, Mega deli čelo tabele sa Crvenom zvezdom, a priliku da ostane neporažen ima samo još Partizan, koji u nedelju gostuje Mornaru. Cedevita je na petom mestu sa skorom 1/2.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.