ABA LIGA: Ljubičić srušio Cedevitu za prvu pobedu Cibone, Mornar slavio u Zadru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Ljubičić srušio Cedevitu za prvu pobedu Cibone, Mornar slavio u Zadru (FOTO)

Tim pravljen za titulu potpuno van forme.

Košarkaši Cibone ostvarili su prvu pobedu u ABA ligi pošto su u zagrebačkom derbiju savladali jednog od favorita za titulu, Cedevitu sa 78:75 (14:21, 22:21, 19:15, 23:18).

PORAZ, A TEK DOLAZE U BEOGRAD: Breša izgubila od Trsta (FOTO)

MOŽE LI HUK GROBARA DA SRUŠI ASVEL: Nepobedivi Francuzi stižu u Beograd (FOTO)

Cedevita je kao i protiv Mege imala probleme šutem za dva poena, kao i sa preciznošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa linije za slobodna bacanja. Imali su nominalni gosti u ovom meču prednost, ali je Cibona uspela da se vrati i dođe do vođstva i pobede. Meč je prelomio Marko Ljubičić trojkom 56 sekundi pre kraja za vođstvo Vukova od tri poena, a Cedevita nije uspela da se vrati. Marić je sa 22 poena bio najefikasniji u Ciboni, dok je Cedevitu predvodio Bel sa 17 poena.

➡️ KEY MOMENT ⬅️

Marko Ljubičić scores the crucial 3-pointer for @kk_cibona 👌👌👌#ABALiga pic.twitter.com/3WLwLaSSqw

— ABA Liga (@ABA_League) October 21, 2018

Zadar je odigrao odluičnu pšrvu četvrtinu protiv Mornara, ali to nije bilo dovoljno za slavlje, pa su gosti iz Bara slavili sa 93:83 (18:27, 29:16, 20:18, 26:22). Voler je sa 19 poena bio najbolji u Mornaru, dok je Grant sa 22 predvodio Zadrane.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki remont u Cedeviti, otkaz dvojici stranaca, stiže dobro poznato ime! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 19:18

Očajan start sezone naterao je čelnike zagrebačkog kluba na radikalne poteze...Posle četiri odigrana kola, Cedevita u ABA ligi ima samo jednu pobedi i čak tri poraza, a najnovijim od Cibone izgleda da je ''kap prelila čašu''...Ekipa koja je pred početak sezone važila za jednog od glavnih favorita...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.