ABA LIGA: Budućnost ne prepušta drugo mesti! Arhivirana i Cedevita

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:55

ABA LIGA: Budućnost ne prepušta drugo mesti! Arhivirana i Cedevita

"Zmajčeki" nisu uspeli da odbrane domaći teren...

Košarkaši Cedevita Olimpije nisu uspeli da odbrane domaći teren u 22. kolu ABA lige protiv ekipe Budućnosti, koja je na kraju slavila rezultatom 80:72.

Budućnost je uspela da vodi većim delom utakmice, osim jednog kratkog naleta Cedevita Olimpije u 27. minutu, koji su uspeli da odbiju.

Džouns je postigao 15 poena, koliko i Kobs, koji je pritom dodao i 10 asistencija. Blažič je ubacio 10 poena, Stjuart >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 13, a Šaškov 10 uz četiri skoka.

U pobedničkom timu Kamenjaš je postigao 16 poena i sedam skokova, dok je Friman postigao 10 poena. Vrajt je dodao 10 poena uz po četiri skoka i asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.