Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 07:23

Јокић о судијама: Добро да се није у Србији играло, ко зна како би се завршило

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је после искључења на мечу Денвер нагетса и Чукаго булса да је свестан да је прешао границу.
Јокић је у победи у Чикагу 114:106 учествовао са тек четири поена, девет скокова и шест асистенција, јер је на минут до >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << краја првог полурвемена искључен и послат у свлачионицу. "Џокера" је фаулирао Никола Вучевић, што није свирано, а српски центар је имао пар речи да добаци судијама.
"То је што је. Драго ми је да се није играло у Србији, било би заиста забавно. Видели би тад како би се завршило. Неки момци могу да добацују шта хоће, а некад кад кажем овакве ствари нисам добијао техничку", рекао је Јокић у свлачионици после меча.
Јокић тврди да није обичај да га због тих речи искључују.
"Прешао сам границу, свестан сам, али те се речи често не сматрају претеранима", каже Никола.
Тимска игра и разноврсност у нападу донела је славље Денверу.
"Одбрана је била на високом нивоу. Остали момци су подигли ниво игре, чак и рукији. Добра победа", истиче Јокић.
Оно што је интересантно јесте да Денвер приликом утакмица из ноћи у ноћ има скор 5-1 у оним дуелима заказаним за други дан. 
"Никад не одустајемо, такав је овај тим. Нема оправдања. Можете да нас победите, али наш менталитет је да не одустајемо", каже Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.