Novak Djoković: Pripreme za Rolan Garos na ATP turniru u Ženevi!

Izvor: Svet plus, 21.Maj.2024, 10:26

Novak Djoković: Pripreme za Rolan Garos na ATP turniru u Ženevi!

Najbolji teniser svih vremena, Novak Djoković, iznenađuje svojim korakom pred nadolazeći Rolan Garos. Odlučio je da svoju formu dotera na ATP turniru u Ženevi kako bi bio u vrhunskoj kondiciji za drugi grend slem sezone. 
Iako beleži nešto slabije rezultate ove godine, njegovi najveći rivali i dalje ga poštuju.
Španski novinar Huan Valaure naglašava važnost Đokovićeve pripremljenosti za Rolan Garos, nakon što je vešto primenio strategiju kojom je ubedio protivnike da nije među favoritima. Izražava sumnju u ozbiljnost njegovih povreda, sugerirajući da su možda deo taktike za obmanjivanje protivnika, ističući Đokovićevu veštinu u takvim manevrima.
Iako se suočava sa manjom formom...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ZA POVRATAK SAMOPOUZDANJA: Novak jasan pred prvi meč u Ženevi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2024

Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred svoj prvi meč na turniru u Ženevi da mu je glavni cilj da ostvari najmanje jednu pobedu i tako povrati samopouzdanje pred Rolan Garos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.