Izvor: RTS, 23.Nov.2023, 07:07

Јокићев трипл-дабл недовољан у Орланду, Нагетси нез Марија у контраритму

Кошаркаши Денвер нагетса поражени су од екипе Орландо меџика 124:119. Никола Јокић је уписао 30 поена, 13 скокова и 12 асистенција, придодавши три украдене лопте и две блокаде.
Денвер нагетси су у паду форме што се тиче резултата. Пре свега је на то утицала >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << повреда Џамала Марија, који се враћа почетком децембра, а Нагетси су у последња четири меча уписали три пораза. 
Екипа Мајка Малоуна је током већег дела меча одржавала предност, све до последње деонице у којој су допустили чак 42 поена ривалу. Млади састав Меџика је био енергичнији и борбенији у финишу, уз сигурна извођења слободних бацања.
Франц Вагнер је предводио Меџик са 27 поена, Паоло Банкеро је одмах иза њега са 23 поена. Кол Ентони је био "икс-фактор" са 20 поена,
Ни нови трипл-дабл Николе Јокића није помогао Денверу. "Џокер" је уписао 30 поена, 13 скокова и 12 асистенција. Мајкл Портер Џуниор је био расположен са 25 поена, Ерон Гордон је остварио дабл-дабл са 15 поена и 10 скокова, Реџи Џексон је допринео са 14 поена и девет асистенција.
Нагетси су са скором 10-5 допустили прво место Запаса Миенсота Тимбервулвсима. Са нареднiм мечом против Рокетса у Хјустону им се завршава серија гостовања.
Интересантно, Меџик има исти скор 10-5, као и још четири тима на Истоку, распоређених од другог од петог места.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.