Izvor: RTS, 22.Nov.2023, 10:50

Вече обојено рекордима "Краља" Џејмса

Кошаркаш Ел-Еј лејкерса Леброн Џејмс још једном је исписао историју НБА лиге, пошто је у мечу против Јуте постао први играч који је од оснивања најбоље кошаркашке лиге на свету постигао 39.000 поена. Истовремено, "Краљ" је стигао и до седмог места вечне листе тројкаша. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Леброн Џејмс помера границе из године у годину - "Краљ" игра своју 21. сезону у НБА лиги, а на терену се понашао као младић.
Џејмс је у победи својих Лејкерса против Јуте 131:99 учествовао са 17 поена и тако постао први играч у историји НБА лиге који је дошао до цифре од 39.000 поена.
Леброн је прошле сезоне претекао Карима Абдула-Џабара на вечниј листи најбољих стрелаца најјаче кошаркашке лиге на свету.
Истовремено, Џејмс је на вечној листи тројкаша у регуларном делу сезоне претекао Винса Картера на седмом месту са 2.291 убаченим шутом за три поена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.